Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kırıkkale cumhuriyet meydanında  Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kırıkkale cumhuriyet meydanında Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı

Tarih 19 Mayıs 2019, 13:27 Editör PINAR YILMAZ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kırıkkale cumhuriyet meydanında Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Şehrimizde Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. yıl dönümü ve “Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” Kırıkkale’de büyük bir coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında gerçekleşen törene; Vali Yunus Sezer, eşi Canan Sezer, Milletvekili Ahmet Önal, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile protokol üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ve vatandaşlar katıldı. Şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Atatürk’ün Gençliğe hitabesi ve Gençliğin Ata’ya cevabı öğrenciler tarafından okundu. Programda, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haluk Karahan’ın günün anlamıyla ilgili konuşmasının ardından, öğrenciler tarafından şiirler okundu ve halk oyunları gösterisi sergilendi. Kutlama programı sonunda Vali Sezer ve beraberindeki protokol mensupları, Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren sporcuların sergilediği sportif gösterileri izledi. Sporcularla ilgilenen ve fotoğraf çektiren Vali Sezer, branşlarında Türkiye’de ve Avrupa’da ülkemizi temsil edip başarı gösteren sporcuları tebrik ederek protokol üyeleri ile birlikte ödüllerini verdi.

Bu haber 842 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi