Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
MİLLİ EĞİTİMLE  EMNİYET TEŞKİLATINI BULUŞTURAN MUHTEŞEM DÜĞÜN.

MİLLİ EĞİTİMLE EMNİYET TEŞKİLATINI BULUŞTURAN MUHTEŞEM DÜĞÜN.

Tarih 02 Temmuz 2019, 00:24 Editör PINAR YILMAZ

MİLLİ EĞİTİMLE EMNİYET TEŞKİLATINI BULUŞTURAN MUHTEŞEM DÜĞÜN.

MİLLİ EĞİTİMLE EMNİYET TEŞKİLATINI BULUŞTURAN MUHTEŞEM DÜĞÜN. Baba Nusret ile Anne Nezihat Kılıç'ın Denizci Teğmen oğulları Esad ile Baba Miraç ve Anne Fatma nın kızları Müge Bahar ın düğünlerinde Milli Eğitim camiası ile Emniyet camiası bir araya geldi. Başarılı bir Fen lisesi Müdürlüğü yapan Nusret Kılıç ile Takdirlerle dolu bir emniyet geçmişi olan Anne Fatma ve Baba Mİraç ın ise düğünlerine gelen bütün davetlileri kapıda karşılayarak bire bir ilgilendiler.yemek ikramlı Düğün Kırıkkale nin yüz akı Taç Mahal düğün kongre sarayında yapıldı. İçlerinden gelerek evet dedikleri nikah cüzdanını mv.Aapdullah Öztürk verdi.Renkli şahitlerin katıldığı nikahtan sonra Damat ile gelin dans ve oyunlarla buluşarak arkadaşlarının sayesinde doyasıya eğlendiler. Kapıda Davul zurna ile karşılanan misafirler gece boyunca oyunlar oynayıp halaylar çektiler. Düğün gecesinin sonunda Kapıda gençleri uğurlayan anne ve babaların mutlulukları gözlerinden okunurken gençler Dünya evine mutlulukla girdiler.

Bu haber 1528 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi