Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

BAHŞILI DA Müzede Hayat Var etkinliği.

BAHŞILI DA Müzede Hayat Var etkinliği.

Tarih 03 Kasım 2022, 02:08 Editör Hatice Akgül

Müzede hayat var etkinlikleri kapsamında Şehit Yusuf Alsancak ortaokulundaki müzede ilçenin ilkokul 1.sinif öğrencilerine seminerler verildi.

BAHŞILI DA ‘Müzede Hayat Var’etkinliği. Müzede hayat var etkinlikleri kapsamında Şehit Yusuf Alsancak ortaokulundaki müzede ilçenin ilkokul 1.sinif öğrencilerine seminerler verildi. Müzede Hayat Var etkinlikleri ilçemiz ilkokul ögrencileri ile devam ediyor. Bu etkinlikler ile öğrencilerimiz de kültürel değerlere sahip çıkma ve değerlerimizi tanımalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Masal anlatımı sonrasında öğrencilerimiz müzede bulunan eşyaları Gazi Üniversitesi Öğretim Görevlisi emekli Ahmet Şenses' ten dinleyerek öğrendiler Barbaros ilkokulu ve Atatürk ilkokulu öğrencilerinin katıldığı Etkinliğe Bahşılı İlçe Milli Eğitim Müdürü Fedai Akın Şube müdürü Cihan Ayverdi okul müdürleri ve öğretmenlerde katıldı. Yine Bahşılı halkının kullanmadıkları ama bir o kadarda değerli tarihlerini atalarını anlatan hatıra eşyaları çocukları ile okul müzesine göndermişler ve ilçe içi ile ilçe dışından bir çok öğrenci guruplarına tanıttıkları müze eşyaları ilgi çekmeye devam ediyor. Haberci71.AY.

Bu haber 345 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi