Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

DP Genel Merkezi  Çelebi nin Sünnet düğününe katıldı

DP Genel Merkezi Çelebi nin Sünnet düğününe katıldı

Tarih 15 Haziran 2010, 00:07 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Bahşılı Girişinde bulunan Sarıkonak Otelcilik ve restoran işletme sahibi Demokrat parti Genel İdare Kurul Üyesi İbrahim Çelebi Oğlu Çağatay a sünnet düğünü yaptı.

ÇAĞATAY ÇELEBİ’YE MUHTEŞEM SÜNNET DÜĞÜNÜ

DEMOKRAT PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SÜNNET DÜĞÜNÜNE KATILDI

SALİH UZUN  SÜNNET DÜĞÜNÜNDE KINA YAKTI

 

Kırıkkale Bahşılı Girişinde bulunan Sarıkonak Otelcilik ve restoran işletme sahibi Demokrat parti Genel İdare Kurul Üyesi İbrahim Çelebi Oğlu Çağatay’a sünnet düğünü yaptı.

Sünnet düğününe Eski ANAP Genel Başkanı ,Demokrat Parti es başkanı genel Başkan vekili Salih uzun ve eşi,Genel başkan yardımcısı Talip Parlak,Genel Başkan Yardımcısı Cenk Tunsiper,Genel İdare kurul üyesi Ahmet Yaprak,Demokrat parti gençlik kolları genel başkanı Doğan Bircan,yönetim kurul üyeleri,Kırıkkale il teşkilatı,Kırıkkale belediye başkanı Veli Korkmaz,Yahşihan Belediye başkanı Ahmet sungur,Gazeteciler cemiyet başkanı Ramazan Çetin,Gazete sahipleri katıldı.

750 kişinin katıldığı sünnet düğününe katılan misafirler coşkulu eğlenceli bir gece geçirdi.

Yeşil kaman ustalar topluluğu ile Kamil öğe’nin sahne aldığı gecede oyun havaları ile misafirler doyasıya eğlence yaşadı.

İbrahim Çelebi ve Eşi Çiğdem Çelebi oğulları Çağatay’ın kınasını Genel Başkan Yardımcısı Salih Uzun’un  yakmasını arzu ettiler.Çağatay’ın kına töreninde konuşan Uzun ,” Değerli kardeşim İbrahim Çelebi’nin oğlu Çağatay’ın sünnet kınasında birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum.inşallah Asker kınasında,düğün kınasında da birlikte oluruz.Çağatay oğlumuza iki kutsal emanet veriyorum,onları ömür boyu korusun,onlara sahip çıksın.birisi Kuranı kerim,biriside Şanlı Bayrağımızdır.” Şeklinde konuşarak kuranı ve Bayrağı öpüp alnına koyarak Sünnet olan Çağatay’a teslim etti.

Demokrat parti genel başkanı Hüsamettin Cindoruk,Eski Başbakan Mesut Yılmaz Eski ANAP Genel Başkanı Erkan mumcu,Mv Turan Kıratlı birer telgraf göndererek kutlama yaptılar.

Sarıkonak Organizyasyonunda aktif rol alan İşletme yetkilisi Nejmettin Özçelik,Misafirlere eşsiz yemekeler yapan aşçılar Ahmet Yıldırım ile Ali Avcı ve garsonların özverili çalışmaları takdir topladı.Gece geç saatlere kadar devam eden sünnet düğününe katılan misafirler müzik eşliğinde muhteşem bir gece geçirdiler.

İbrahim Çelebi İse ," Oğlumuz Çağatay’ın bu mutlu gününe katılan Genel başkan yardımcılarım,genel merkez yöneticileri,Belediye Başkanlarım,değerli misafirlerime,Akrabalarıma çok teşekkür ederim,düğünümüze katılmakla bizlere onur ve şeref verdiler her kese ailem adına teşekkür ediyorum.telgraf gönderen Genel Başkanım Sayın Cindoruk'a,Eski Başbakanım Sayın Mesut yılmaza ve ismini sayamadığım telgraf çeken değerli büyüklerime ,çiçek gönderen dostlarıma çok teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.” Diyerek gelen misafirleri ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

AY-Haberci

SÜNNETLE BAŞLAYAN MUTLULUĞA FOTO GALERİDE BİZDEN (Tıklayın İzleyin)

 

Bu haber 1897 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi