Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

7 BÖLGEYE 7 KÜTÜPHANE Projesi Kırıkkale de Yapıldı

7 BÖLGEYE 7 KÜTÜPHANE Projesi Kırıkkale de Yapıldı

Tarih 29 Aralık 2010, 17:59 Editör PINAR YILMAZ

7 BÖLGEYE 7 KÜTÜPHANE Projesi Kırıkkale de Yapıldı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE GENÇLİK MECLİSİ BAHŞILI ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULUNU ZİYARET ETTİ

“7 BÖLGEYE 7 KÜTÜPHANE” PROJESİ KIRIKKALE’DE

İstanbul büyük şehir belediye Gençlik meclis görevlileri Kırıkkale Bahşılı Atatürk ilköğretim okulunu ziyaret etti.

Türkiye’de “7 bölgeye 7 kütüphane” projesi kurma faaliyetlerini takip için gelen İstanbul Büyükşehir belediye Gençlik meclis görevlileri okulu ziyaret ederek kütüphaneyi incelediler,ilçe milli eğitim ve il milli eğitim müdürlerine ziyaret ettiler.

Okul müdürü Sefayet özbek’in makamında ağırladığı misafir öğrenciler İstanbul’u tanıtıcı kitaplar ve CD hediye ederek  okul müdürünü çalışmalarından dolayı tebrik ettiler.

İstanbul büyük şehir belediye meclisinden gelen Marmara üniversitesi öğrencileri Mustafa Bora ve Enes Şevik ise proje hakkında şunları söyledi," Türkiye’mizin ”7 bölgesine 7 kütüphane” kurmak amaçlı projeyi hayata geçirmek için İç Anadolu’da pilot bölge olarak Kırıkkale’nin belirlendiğini ve buraya kütüphanenin kurulduğunu incelemeye ve yerinde görmeye geldik.gerçekten okulun ihtiyacının olduğu gördük.gençlik konseyi olarak başka faaliyetlerimizde buna benzer eğitim kurumlarını her zaman destekleyeceğimizi bilmenizi isteriz.öğrencilerin istekleri olan bilgisayar ve projeksiyon cihazı taleplerini gençlik meclis başkanımıza ileteceğiz.mütevazi ve ekonomik durumu iyi olmayan bir çevrede faaliyet gösteren bu okula destek verdik.sıcak karşılama ve öğrencilerdeki kitap  okuma arzusu bizi sevindirdi.milli eğitime ve okul idaresine teşekkür ederiz.”dedi.

Bahşılı  ilçe milli eğitim müdürlüğünde Müdür İsmail Yılmaz ve Şube müdürü Hacı Aslan Atman tarafından karşılanan Gençlik meclis üyelerine ,pilot okul olarak ilçe okulumuzdan birinin seçilmesi bizi onurlandırmıştır,emeği geçen bütün yetkililere teşekkür edildi.

Kırıkkale il milli eğitim müdürlüğüne de uğrayan Gençlik meclisinin misafir gençleri İl Müdürü Mehmet Peker ve Müdür Yardımcısı Şuayıp Bütün tarafından karşılanarak “Kırıkkale’de bir ilçe okuluna kurdukları kütüphane için teşekkür edilerek hizmetlerini devamını beklediklerini ilettiler”.

hatıra fotoğrafı çekiminden sonra gençler İlimizden ayrıldı.

AY-Haberci

 

Bu haber 3235 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi