Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Vali Güner Kırıkkale Hak Ettiği yere gelecek

Vali Güner Kırıkkale Hak Ettiği yere gelecek

Tarih 30 Aralık 2010, 15:49 Editör PINAR YILMAZ

Vali Güner Kırıkkale Hak Ettiği yere gelecek

KIRIKKALE VALİSİ HAKAN YUSUF GÜNER 2010 YILINI DEĞERLENDİRDİ..

-GÜNER, ''KIRIKKALE HAK ETTİĞİ YERE GELECEK''

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, 2010 yılını değerlendirdi. Güner,valilik toplantı salonundaki toplantıda  ilçe kaymakamları ile birlikte düzenlediği toplantıda 2010 yılı performans değerlendirmesini yaptı. 2011 yılı hedefleri hakkında bilgi verdi 

Valilik bürokratları, il müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda Vali Güner, yatırım ve proje çalışmalarının, rutin çalışmaların dışında kamu yönetiminin kentte etkili ve verimli hale getirilmesi, şehrin kalkınması, sosyal refah seviyesinin artırılması, hizmet standartlarının yükseltilmesi, gelişmişlik seviyesinde yeni bir vizyon oluşturulması gibi önceliklerin ortaya konulmasında etkili olduğunu bildirdi.

Vali Güner, yapılan çalışma ve projelerin amacının 21.yüzyılda Kırıkkale'nin hak ettiği yere gelmesi, insanlarının huzur ve mutluluk içerisinde hayatlarını sürdürmesi olduğunu söyledi.

Valilik İl Özel İdaresi tarafından takip edilen proje ve yatırımların yanında, Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Üniversite, MKEK ve özel sektör tarafından yapılan çalışmaların tamamının değerlendirildiğinde Kırıkkale'de yoğun bir çalışma olduğunu bildiren Güner, yatırım ve projelerin en önemlisinin vatandaş odaklı hizmetler olduğunu kaydetti.  

Güner, ''Bugüne kadar geçen sürede ortaya konulan projelerin 2011 yılında da artacağına inanıyorum. Hazırlanan projelerin sağlam, ayağı yere basan, kamuoyunda iz bırakıcı, kalıcı ve kentin kimliğine ve kültürüne katkı sağlayan özellikte olması son derece önemlidir. Devletimiz ve hükümetimizce destek gören proje ve çalışmalarımız kamuoyuyla paylaşılmakta; sonuçlandırılması için gayretler sarf edilmektedir. Kırıkkale Kamu kaynaklarının kullanımı ve yatırımları yönünden şanslı illerimizden birisidir. Özellikle son dönemlerde proje çalışmalarında büyük artışların olduğu görülmektedir.  Devam eden bu çalışmaların 2011 yılında daha etkili uygulanabilir hale geleceğine,  kentteki dönüşüme etki eden bir seviyeye ulaşacağına inanıyorum'' diye konuştu.

Toplantının son bösümünde ise ilçe kaymakamları ilçe ile ilgili yatırım ve projeler ile 2011 yılı projeleri heakkında bilgi sundular.

 

Bu haber 2155 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi