Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

MHP basın ile buluştu

MHP basın ile buluştu

Tarih 30 Aralık 2010, 17:55 Editör PINAR YILMAZ

Eski Sağlık Bakanı ve MHP Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş
İçişleri Bakanı Beşir Atalay istifa etmelidir

MHP basın ile buluştu

Eski Sağlık Bakanı ve MHP Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş

“İçişleri Bakanı Beşir Atalay istifa etmelidir”

……..

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ve eski sağlık Bakanı MHP Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş bir restoran da basın mensupları ile bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda Belediye Başkanları yaptıkları hizmetleri anlattılar. Milletvekili Osman Durmuş ise Hükümeti eleştirerek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a göndermeler yaptı.

 

Atalay istifa etmelidir

Belediye Başkanlarının konuşmasının ardından MHP Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş bir konuşma yaparak, hükümete sert eleştirilerde bulundu. Durmuş, “Şuan da Türkiye’nin düştüğü durumu suni gündemlerle hıdır ile yunus ile değiştirmeye çalışıyorlar. Cumhurbaşkanı ve Başbakan yukarıdan verilen rolleri paylaşmış durumdalar. ABD’den aldıkları direktifleri uygulamaya çalışıyorlar ve eli silah tutanları siyasallaştırmaya çalışıyorlar. İç İşleri Bakanı Beşir Atalay derhal istifa etmelidir” ifadesinde bulundu.

 

Oyuna gelmeyeceğiz

Biz MHP olarak kavgadan yana değiliz ve kesinlikle AKP nin oyununa gelmeyeceklerini söyleyen Osman Durmuş “Bizim oyuna gelmek istemiyoruz. Bizi kendi kavgalarının içine çekmek istiyorlar. Ama asla kavga etmeyeceğiz. MHP iktidara doğru yürümektedir. Yolsuzluk yalan bu hükümetin işidir. Ne yaparlarla yapsınlar. Sandıkta vatandaştan gerekli cevabı alacaklardır. Bunlar Amerika dan emir almaya devam ediyorlar”

 

Aday olabilirim

2011 yılında yapılacak Genel seçimlerde aday olup olmayacağı soruları üzerine cevap veren Durmuş, “Ben Kırıkkale’nin ekmeğini yedim suyunu içtim. Aday olmak için halen sağlığım yerinde. Biz bu dönemde Kırıkkale’den iki Milletvekili istiyoruz. Eğer Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beni başka bir il ya da farklı bir görevde değerlendirirse ona da bir şey söyleyemeyiz. Ayrıca sandığa gitmeyen vatandaşlarımız da sesleniyorum. Lütfen sandığa gidin ve AKP’nin maskesini düşürün” dedi.

 

Bu haber 2259 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi