Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KIRIKKALE BAHŞILI DA  DÜĞÜN BOLLUĞU YAŞANDI

KIRIKKALE BAHŞILI DA DÜĞÜN BOLLUĞU YAŞANDI

Tarih 29 Temmuz 2011, 12:05 Editör PINAR YILMAZ

KIRIKKALE BAHŞILI DA DÜĞÜN BOLLUĞU YAŞANDI

KIRIKKALE BAHŞILI DA  DÜĞÜN BOLLUĞU YAŞANDI

 

BAHŞILI KAYMAKAM ŞOFÖRÜ VE YEĞENİNİN DÜĞÜNÜ YAPILDI

 

 

Kırıkkale’de geçmiş yıllara bakarak bu sene altının tavan fiyatlarının artmasına  nazaran düğün bolluğu yaşandı.

ÇAĞAN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Bahşılı’da daha dün gibi kına gecesi ile uğurladığımız Oğuz Çağan  bu sene aileleri tarafından yapılan düğünlerle birer damat kınası yakılarak dünya evine girdiler.

Bahşılı 1.Etap TOKİ’de oturan çağan ailesi Şevket ve Emine Çağan oğulları Oğuz Çağan ve gelinleri Eda Çağan  düğünlerini dop dolu bir eğlence ile yaparak tamamlaYARAK DAHA DÜN GİBİ VEDA GECESİ VE Asker gecesinde kına yaktıkları oğlu Oğuz’a bu seferde Damat kınası yakarak evlendirmenin mutluluğunu yaşadılar.

 

  

KAYMAKAM'IN ŞOFÖRÜ OĞLUNA MUHTEŞEM DÜĞÜN YAPTI

Yine Kaymakam şoförlüğünü yapan kamu kurum amirleri ve Bahşılı tarafından sevilen kişiliği ile ön plana çıkan Uğur GÖKER Oğlu Mahmut Göker ve gelini  Büşra Göker (Cantürk) ‘e yaptıkları muhteşem düğünde dünya evine girdiler.

Cuma günü Bayrak duası ve ev yemeklerinin ikram edildiği bayrak yemeği ile başlayan düğün cumartesi misafirlerin ağırlanması,kız evinde ve oğlan evinde kınaların yakılması ile devam etti.

Pazar günü sabahtan toplanan akrabalar süslene gelin arabası önde olmak şartı ile konvoy yaparak gelin almak için Hacılar kasabasına gidildi.

 

Neşe içerisinde kuşağı bağlanan Gelin Büşra duvağı örtülü vaziyette gelin arabasına bindirilerek Bahşılı Merkezdeki oğlan evine konvoy eşliğinde getirildi.

İşte burada film koptu neden mi Baba Uğur Göker ile Anne güreştirildi.Bir Türkmen geleneği olan bu Adette evin hakiminin ve sözü geçen kişinin kadın olduğu vurgulanmış oldu.güreşte nemi oldu tabiî ki Uğur Göker’in sırtı yerlerde idi.

Kaymakam Şoförü olmak başka bir duygu çalıştığı Kaymakam sayıları 10 yaklaşırken düğüne katılamayanlar telgraf ve çiçek gönderdi.

 

Uğur Göker bitin katılan akraba ve eski görev yatığı şimdi farklı yerlerde farklı görevlerde bulunan eski amirlerine bir bir teşekkür etti.

“Tahsin Kurtbeyoğlu İzmir/Menderes Kaymakamı,Süleyman Kamçı (Gaziantep valisi,Mehmet Baygül Antalya/Döşemealtı Kaymakamı,Erhan Karakaya Mülkiye müfettişi,Apdurahman Akdemir Mülkiye müfettişi,Metin Yılmaz Mülkiye Müfettişi ve Elif Nur Bozkurt Tandoğan Bahşılı Kaymakamı’na teşekkür ederek düğünümüze katılan değerli dostlarıma da Hürmetlerimi sunuyorum.

  BAHŞILI DA DÜĞÜNLERİ YAPILAN BAŞTA GÖKER AİLELERİ OLMAK ÜZERE,ÇAĞAN AİLELERİ,ŞENSES AİLELERİ GİBİ VATANDAŞLARIMIZIN MUTLU GÜNLERİ KUTLU YUVALARI MUTLU AĞIZLARI TATLI OLSUN DİYORUZ.
AY-HABERCİ

Bu haber 10540 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi