Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Mucize Kurtuluş

Mucize Kurtuluş

Tarih 28 Ocak 2010, 08:09 Editör PINAR YILMAZ

Mucize Kurtuluş

Kırıkkale'de evinde oynarken 5. katın penceresinden düşen çocuk ölümden döndü. Saat 15.00 sıralarında Güzeltepe Mahallesi Hürriyet Caddesi Birol Apartmanı'nın 5. katında, annesinin temizlik yaptığı sırada işitme engelli ağabeyi Görkem ile oynayan 1,5 yaşındaki Arda Erol, pencere kenarında dengesini kaybederek pencere sinekliğinden tutmak istedi, sinekliğin yerinden çıkması sonucu çocuk 5. kattan apartmanın havalandırma boşluğuna düştü.

Çocuğunun odada olmadığını fark eden pencereden bakınca çocuğunun merdiven boşluğunda olduğunu görünce şaşkınlık geçiren anne düştüğü yerden ayağa kalkan oğlunu hemen hastaneye götürdü.
Kırıkkale Üniversitesi Süleyman Demirel Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alınan Arda Erol'un hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
Hastanenin Acil Servis Sorumlusu Doktor Turgut Deniz, "Arda Erol gerçekten bizim için çok rastlamadığımız, istisnai durumlardan biri. Yaptığımız değerlendirmelerde karın içi veya toraksa ait herhangi bir ciddi klinik patoloji mevcut değildi. Yaptığımız tetkik değerlendirmesinde ayak tarak kemiğindeki kırık dışında ciddi bir patolojik bulguya rastlanmadı, bir travma hastası olduğu için en az 24 saatlik bir takip sonrasında durumuyla ilgili daha net bir açıklama yapacağız. Şu anki mevcut durumu bizim için oldukça mucizevi bir durum.” dedi

Bu haber 3755 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Sağlık

MAGNEZYUM EKSİKLİĞİNİ BASİTE ALMAYIN

MAGNEZYUM EKSİKLİĞİNİ BASİTE ALMAYIN MAGNEZYUM EKSİKLİĞİNİ BASİTE ALMAYIN.Başı sürekli ağrıyanlar...

Zeytinyağı Sağlık ve Polifenoller

Zeytinyağı  Sağlık ve Polifenoller Zeytinyağı Sağlık ve Polifenoller
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi