Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Gülümse Anaokulu Başsavcı yı ziyaret etti

Gülümse Anaokulu Başsavcı yı ziyaret etti

Tarih 14 Nisan 2011, 19:12 Editör PINAR YILMAZ

Gülümse Anaokulu Başsavcı yı ziyaret etti

-ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ BAŞSAVCI YANDIRMAZ'I ZİYARET ETTİ 

Kırıkkale'de okul öncesi eğitim şenlikleri çerçevesinde Vilayetler Hizmet Birliği Gülümse Anaokulu öğrencileri Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Metin Yandırmaz'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete, İl Milli Eğitim Müdürlüğü okul öncesi şube müdürü Nusret Kılıç, Vilayetler Hizmet Birliği Gülümse Anaokulu Müdürü Gökhan Durmuş, Anaokulu öğretmeni Zeynep Cantürk Şahin ve öğrenciler Volkan Karahan, Muhammet Emin Karabal, Ayşe Nisa Erkılıç ve Sıla Karabulut katıldı.

Okul öncesi şube müdürü Nusret Kılıç, kentteki okul öncesi eğitim durumu ile ilgili mevcut durum hakkında bilgi verdi ve hedeflerini anlattı. Bu yıl il merkezinde 60-72 aylık yaş grubunda yüzde 91'lik okullaşma oranıyla Türkiye ortalamasının üzerine çıktıklarını, önümüzdeki yıl bu oranı daha da yukarılara çekmek için çalışacaklarını ifade etti.

   

Okul Müdürü Gökhan Durmuş da yeni açılan bir okulun kurucu müdürlüğünü yaptığını belirterek, Kırıkkale Bahçelievler Mahallesi'nde çok kısa sürede 107 öğrenciye ulaştıklarını, bu sayıyı önümüzdeki yıl daha da artıracaklarını, amaçlarının okul öncesi çağındaki tüm çocuklara ulaşmak olduğunu söyledi.

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Metin Yandırmaz, kendisini ziyarete gelen minik öğrencilerle yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti. Öğrenciler, Başsavcı Yandırmaz'a okulda çeşitli boyalarla resim yaptıklarını, şarkılar söylediklerini ve öğretmenlerini çok sevdiklerini, okulda en çok yemek yemeyi sevdiklerini, okulda bahçeye tohum ektiklerini ve o tohumların büyüyerek yeşillendiğini, çeşitli oyunlar oynadıklarını, diş fırçalamak gibi birçok alışkanlıkları da kazandıklarını söylediler.

  

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Metin Yandırmaz, ziyaretten çok memnun olduğunu ifade etti. Öğrencilerle ayrı ayrı ilgilenerek, onlara çikolata ikram etti ve çocukları çok sevdiğini söyledi. Keyifli dakikalar yaşayan öğrenciler mutlu bir şekilde makamdan ayrıldılar.

Haberci71 (AK-AA)

Bu haber 9710 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli sergi

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın  isimli sergi Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli bir sergi düzenlendi

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi