Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Çelebi'de İlköğretim haftası

Çelebi'de İlköğretim haftası

Tarih 21 Eylül 2008, 15:58 Editör PINAR YILMAZ

İlköğretim Haftası tüm yurtta olduğu gibi Çelebi İlçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Çelebide İlköğretim haftası

İlköğretim Haftası tüm yurtta olduğu gibi, Çelebi İlçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlandı. İlçe Kaymakamı Ercan Ateş, 2008-2009 Eğitim Öğretim yılında tüm öğrenci, veliler ve öğretmenlere başarı diledi.

 

OKUL SEVMEYİ ÖĞRETİR

İlçelerde ilköğretim haftası kutlamaları devam etti. Çelebi ilçesinde hafta coşkulu bir şekilde kutlandı. Düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Ercan Ateş, Ganizon Komutanı Abdullah Turan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Erdal Kızıltaş, Çelebi İlköğretim Müdürü Atilla Yıldırım’ın yanı sıra öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan tören Okul Müdürü Atilla Yıldırım’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti. Yıldırım “Okul gençliğe; insanlığı, saygıyı, ulusu ve ülkeyi sevmeyi öğretir” ifadesini kullandı.

 

TEK İSTEDİĞİM, ÜLKEMİZE VE İNSANLIĞA HİZMET ETMENİZDİR.

Öğrencilere, “Ülkemizin geleceği geleceğimizin güvencesi sevgili öğrencilerim” diye seslenen Okul müdürü Yıldırım konuşmasının devamında ise “Sizden tek istediğim, derslerinize çok çalışarak; iyi insan, iyi vatandaş, iyi bir meslek sahibi olarak, ülkemize ve insanlığa hizmet etmenizdir. Büyük Önder Atatürk’ ün dediği gibi  ;”Tek bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak dedi. Bu duygularla, ilköğretim Haftası’nın, öğrenci, öğretmen, yönetici ve ilçemize hayırlı olmasını dilerim diye konuştu.

 

ÖĞRENCİLERLE HATIRA FOTOĞRAFLARI ÇEKİNDİLER

Tören öğrencilerin şiirler okuması,3-A sınıfı öğrencisinin Babo adlı monolog sunması, öğrencilerin ilköğretim haftası ile ilgili özlü sözleri ile devam etti. 8-A sınıfı öğrencilerin 1.’nci sınıflara okula hoş geldiniz çiçeğinin ardından İlçe Kaymakamı Ercan Ateş, 2008-2009 eğitim öğretim yılında tüm öğrenci, veliler ve öğretmenlere başarı diledi. Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Ateş daha sonra 1.sınıf öğrencilerine defter, kalem hediye etti. 

Bu haber 2342 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli sergi

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın  isimli sergi Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli bir sergi düzenlendi

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi