Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Hain Saldırıyı Kınıyoruz

Hain Saldırıyı Kınıyoruz

Tarih 06 Ekim 2008, 15:36 Editör PINAR YILMAZ

Hakkâri'nin Şemdinli İlçesi Aktütün Karakoluna bölücü terör örgütü tarafından yapılan hain saldırıya karşı her geçen gün tepkiler artıyor.

Hakkâri’nin Şemdinli İlçesi Aktütün Karakoluna bölücü terör örgütü tarafından yapılan hain saldırıya karşı her geçen gün tepkiler artıyor. Türkiye Kamu Sen Kırıkkale Şubesi tarafından Kırıkkale valiliği önünde saldırıyı kınamak ve şehitlerimizin manevi huzurunda eğilmek amacıyla dün sabah mesai başlamadan önce tüm kamu kuruluşları önünde saygı duruşu yapılarak akabinde istiklal marşı söylendi.
 
HAİN VE KAHPECE SALDIRIYI KINIYORUZ
Önceki gün Hakkâri de Aktütün karakoluna bölücü terör örgütünce yapılan ve aralarında hem şehrimiz Hasan Aygör’ün de bulunduğu 15 askerimizin şehit edildiği hain ve kahpece saldırıyı kınamak ve şehitlerimizin manevi huzurunda eğilmek amacıyla Türkiye Kamu Sen tarafından 06.10.2008 Pazartesi günü(dün) mesai başlamadan önce tüm kamu kuruluşları önünde saygı duruşu yapılarak akabinde istiklal marşı söylendi. Kırıkkale Valiliği önünde düzenlenen törene katılan Türkiye Kamu Sen Kırıkkale il Temsilcisi M.Yaşar Şahindoğan burada yaptığı konuşmada “Artık sözün bittiği ve eylemin başlaması gereken bir noktada olduklarını söyleyerek kanları yerde kalmayacak lafları ile bu sürecin Hükümet tarafından idare edilmeye çalışıldığını ancak artık Türk milletinin bu şekilde oyalanamayacak bir noktaya geldiğini” söyledi.
 
TERÖRÜN KAYNAĞI KUZEY IRAK’TIR
Şahindoğan sözlerine şöyle devam etti “Terörün kaynağı Kuzey Irak’tır. Bölücü teröre Barzani ve Talabani destek vermektedirler. Hal böyle iken Hükümetin Kuzey Irak’la ilgili izlediği politika kabullenilebilecek bir politika değildir. Hükümet derhal tavrını gözden geçirmeli ve terörle mücadelenin topyekûn bir mücadele olduğunu artık kavramalıdır.” dedi. Şahindoğan’ın konuşması ardından çalışanlar mesailerine başladılar. İl genelinde yoğun katılımın olduğu eylem özellikle okullar, sağlık kuruluşları ve il müdürlüklerinde ayrı ayrı uygulandı.

Bu haber 2160 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli sergi

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın  isimli sergi Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli bir sergi düzenlendi

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi