Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bayrağa uzanan eli kırarız!

Bayrağa uzanan eli kırarız!

Tarih 28 Nisan 2009, 18:48 Editör PINAR YILMAZ

Bayrağa uzanan eli kırarız!

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilci M.Yaşar ŞAHİNDOĞAN "Ermenistan’ın Başkenti Erivan’da düzenlenen bir program da bayrağımıza yapılan çirkin saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyoruz.

 

Bayrak bir milletin onuru ve şerefidir. Türk bayrağı da Türk Milletinin onuru ve şerefi olarak üzerine titrediğimiz, uğruna gerekirse hepimizin canını verebileceği en üst değerimizdir. Başka milletlerin değerlerine her zaman saygılı olan Türk milletinin kendi bayrağına ve değerlerine saygı beklemesi de en doğal hakkıdır. Ama bu değerlerden habersiz bir avuç çapulcunun Türk Bayrağına saldırması asla kabul edemeyeceğimiz bir durumdur.

 

Hükümetimizin anlaşma yolları aradığı Ermenistan nasıl bir Türk düşmanı zihniyetin var olduğunu gösteren bu olay umarız ki yöneticilerimize bir şeyler anlatmıştır."

 

Temeli Türk düşmanlığı üzerine kurulmuş ve soy kırım suçlaması, toprak talebi, Karabağ’ın işgali gibi konularda bu düşmanlığı sürekli ortaya koyan Ermenistan’a karşı belki de elimizde tek koz olan ALİCAN sınır kapısının açılması ve diplomatik ilişki kurulması gibi adımların asla atılmaması gerekir. Hükümetimizi bu konuda aklıselim davranmaya ve milli duyarlılığa davet ediyoruz.

 

Türkiye Kamu-Sen olarak bayrağımıza yapılan iğrenç saldırıyı bir kez daha şiddetle kınıyor, onlara Türkün gücünü hatırlatıyoruz.

Bu haber 4181 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Dünya

Basın halkın sesidir

Basın halkın sesidir Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Tabibi ve Başhekimi Ahmet Soyak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle G...

Kırıkkaleliler Dağcılığı Sevdi

Kırıkkaleliler Dağcılığı Sevdi Kırıkkaleliler Dağcılığı Sevdi
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi