Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
DüğünlerimizFOTOĞRAFLAR HER ZAMAN İBRET VERİR VE BİRŞEYLER HATIRLATIR-2 (açın)FOTOĞRAFLARIN DİLİ OLSA-3Künye
Basın halkın sesidir

Basın halkın sesidir

Tarih 08 Ocak 2010, 17:45 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Tabibi ve Başhekimi Ahmet Soyak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Çetin'i ziyaret etti. Soyak, basın halkın sesi olduğunu sözlerine ekledi.

Basın halkın sesidir 

Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Tabibi ve Başhekimi Ahmet Soyak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Çetin’i ziyaret etti. Soyak, basın halkın sesi olduğunu sözlerine ekledi.

ÖNEMLİ HİZMETLER

Başkan Çetin’i makamında Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Tabibi ve Başhekimi Ahmet Soyak’ın yanı sıra Hastane Müdürü Serdar Duru, Muhtelif Görevlilerden Hakan Uğurer ve Seylan Keskin ziyaret etti. Başhekim Ahmet Soyak, “Basınımızın ve basında çalışanların karşılaştığı tüm olumsuz şartlara rağmen, ayakta durmak ve Türk milletine doğru zamanında bilgilendirme görevlerini yerine getirmek gibi önemli hizmetleri ifade ederken, kutlamaya çalıştığımız, belki de onların koskoca bir senede hatırlanabildiği yegâne günü ifade etmektedir. Bu vesileyle ebedi hayata intikal eden tüm basın şehitlerini rahmetle anar, görevi başındaki tüm basın emekçilerine mutlu, sağlıklı ve başarılı bir hayat temennisiyle her kademedeki çalışanların gününü kutlarım” dedi.

2009 yılında 10 ocak tatil gününe gelmiş protokolin aklına bile gelmemişti,ama 2010 yılında Basın'ın kıymeti bilnmeye başladı ve daha şimdiden kutlamalar yapılıyor.yinede tatil gününe gelmesine nazaran yetkili merciler,siyasiler ve dernekler erken davranıp kutlamalara başladı bile.
-Kırıkkale Ulusal ve Mahalli Gazeteler,TV muhabirleri,Radyocuların Gazeteciler günü kutlu olsun.  
Haberci71

Bu haber 9776 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Dünya

Kırıkkaleliler Dağcılığı Sevdi

Kırıkkaleliler Dağcılığı Sevdi Kırıkkaleliler Dağcılığı Sevdi

Moskova'da esrarengiz bulut

Moskova'da esrarengiz bulut Uzaylılar bu kez Moskova semalarında mı? Bulutların oluşturduğu şekil görenleri fazlasıyla heyecanlandırdı.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi