Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Karakeçilide 'Açık Oturumlu' İftar

Karakeçilide 'Açık Oturumlu' İftar

Tarih 11 Eylül 2008, 18:01 Editör PINAR YILMAZ

Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Avni Albayrak dün ilçedeki vatandaşlarla iftar yemeğinde buluştu.

Karakeçilide “Açık Oturumlu” İftar

Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Avni Albayrak, dün ilçedeki vatandaşlarla iftar yemeğinde buluştu. Belediyenin bahçesinde verilen iftar yemeğine Kırıkkale milletvekili Prof.Dr. Mustafa Özbayrak, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mürsel Akçay da katıldı.

 

ÖNCE SOHBET, SONRA İFTAR

İftar yemeği öncesi belediyenin bahçesinde, milletvekili Özbayrak’ı karşılarında bulan Karakeçilili vatandaşlar vekil, il başkanı ve Karakeçili Belediye Başkanı’nı soru yağmuruna tuttu. Eline mikrofonu alan, karşısında yetkilileri bulan vatandaşlar adeta bir açık oturum havasında sorular sordular, Karakeçili’nin sorunları hakkında konuştular.

 

HASTANE’YE EK ÜNİTE VE ADLİYE

Vatandaşların isteklerinde öne çıkan nokta Karakeçili’deki Devlet Hastanesi’ne ek ünite istemek ve kapanan Adliye’nin yeniden açılması oldu. Göz, doğum, KBB ve diş ünitelerine ihtiyaçları olduğunu söyleyen vatandaşlara Özbayrak, konuyla ilgilendiklerini fakat İl Sağlık Müdürü’nün bu konuda pasif kaldığını söyleyerek, “inşallah bu konudaki çalışmalarımız devam edecektir, bunun peşini bırakmayacağız ve Karakeçili’ye bu üniteleri er ya da geç kazandıracağız” dedi. Vatandaşlar, kapanan Adliye yüzünden çok perişan olduklarını ve Adliye’nin de yeniden açılması talebini vekil Özbayrak’a ilettiler.Vatandaşlar, Mustafa Özbayrak’a emeklilik, dış politika, yerel seçimler, ekonomi gibi Türkiye gündemindeki konularda da sorular sorarak, gündemden uzak olmadıklarını gösterdiler.

 

İFTARDA VATANDAŞ VARDI

Konuşmaların ardından iftar yemeğine geçildi. İftara ilçe dışından Kırıkkale milletvekili Mustafa Özbayrak, AKP Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, AKP Merkez İlçe Başkanı Mürsel Akçay ve çok sayıda vatandaş katıldı. Diğer davetliler tamamen 7’den 70’e Karakeçilili vatandaşlardı. İftar yemeğinde vatandaşlara mercimek çorbası, kuzu kavurma, pirinç pilavı, salata ve meşrubattan oluşan menü sunuldu. Belediyenin kendilerini düşünen faaliyetlerinden dolayı memnun olduklarını söyleyen Karakeçilili vatandaşlar, “Allah başkanımızdan razı olsun. Karakeçili’ye elinden geldiğince hizmette bulunurken bize de bu şekildeki faaliyetlerle sahip çıkıyor” dediler.

Bu haber 2508 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

İlçe Haberleri

Öğretmenin arabası yanmış bulundu

Öğretmenin arabası yanmış bulundu Kırıkkale Kızılırmak kıyında bir hazır beton yakınında sabah yanmış otomobil bulundu. Kırıkkale yaylacık mahallesi...

Bedaş Direklerin haritasını çıkarıyor.

Bedaş Direklerin haritasını çıkarıyor. Kırıkkale ve civarında başlatılan Direkler tespit çalışması hızla devam ediyor. Bahşılı ilçesi içerisinde sokaklar...
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi