Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Sıkı Hazırlanıyorlar

Sıkı Hazırlanıyorlar

Tarih 29 Ocak 2010, 07:53 Editör PINAR YILMAZ

Sıkı Hazırlanıyorlar

TFF 3.Lig 3. Klasman Grubu’nun 22. Haftası’nda deplasmanda Düzcespor’a konuk olacak olan Kırıkkalespor bu maçın hazırlıklarını yaptığı çift antrenmanla sürdürdü.

Fikret Karabudak Stadı’nda yapılan antrenmanda futbolcular Teknik Direktör Ali Talat Koçak gözetiminde teknik-taktik ağırlıklı bir antrenmana tabi tutuldu.

Teknik Direktör Ali Talat Koçak, çalışmayı sık sık keserek futbolcularını yapmaları gerekenler konusunda uyarması dikkatlerden kaçmadı.

İddialı bir şekilde Düzcespor maçına çıkacaklarını söyleyen İdari Menejer Hasan Basri Kara, “Ben Düzce’den puan alacağımızı düşünüyorum. Düzce maçında ofansif oynayacağız. İnşallah yeneriz, Kırıkkale’ye 3 puanla döneriz. Çünkü bizim takımız, güç ve fizik açısından gayet iyi durumda” dedi.

Takımında yıldız olacak oyuncuların varlığından bahseden Kara, “Takımda yıldız olacak oyuncular var. Bizim diğer Anadolu takımlarından hiçbir farkımız yok. Bütçemiz doğrultusunda en iyi işleri yapmaya çalışıyoruz. Ligin başı köprünün altından çok sular geçer aceleci olmamak gerekiyor” diye konuştu.

Son olarak Kara, “Biz kötü bir takım değiliz. Düzce’ye teslim olmaya gitmeyeceğiz. Oradan puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyoruz. İnşallah öyle olacak” dedi.

 

Bu haber 4142 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Spor

Kırıkkale de Bir Şampiyon yetişiyor

Kırıkkale de Bir Şampiyon yetişiyor Kırıkkale de Bir Şampiyon yetişiyor. kendi küçük amaa,hedefleri çok büyük bir dev adam geliyor.

Semra Karaarslan 2016 Rio Olimpiyatları için Hazırlık Kampında

Semra Karaarslan 2016 Rio Olimpiyatları için Hazırlık Kampında Semra Karaarslan 2016 Rio Olimpiyatları için Hazırlık Kampında
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi