Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
DüğünlerimizFOTOĞRAFLAR HER ZAMAN İBRET VERİR VE BİRŞEYLER HATIRLATIR-2 (açın)FOTOĞRAFLARIN DİLİ OLSA-3Künye
Başkan Uzel,Yonetim Kurulunu Açıkladı

Başkan Uzel,Yonetim Kurulunu Açıkladı

Tarih 03 Şubat 2010, 17:35 Editör PINAR YILMAZ

Başkan Uzel,Yonetim Kurulunu Açıkladı

Başkan Uzel,Yonetim Kurulunu Açıkladı

Kırıkkalespor kulüp binasında yapılan toplantıda yönetimi Başkanı Ali Koç Uzel açıkladı. Uzel ayrıca takım hakkında bilgiler verdi. Herkesin bildiği gibi kongrelerin ertelendiğini belirten Kırıkkalespor Başkanı Ali Koç Uzel, “Kongrelerimiz birçok sebepten dolayı ertelendi. Bizde 3–4 arkadaşımız ile çalışmalara başladık. Biz aracı olalım derken, başkan oldum. Şu anda da başkanlık görevini yürütüyorum. Yönetim çalışmalarımız sürüyor ve yönetim kadrosuna yeni isimler kattık. Yönetimimizle görüşmeler yaptık. Yönetime takıma destek verecek kişileri seçtik. Şuan takımın durumu çok zor durumdadır. Ara transfer yapmak istedik ama federasyona bir borcumuz var. Bundan dolayı transfer yapamadık. Federasyona borcumuzdan dolayı lisans çıkaramadığı için transfer yapamadık. Elimizdeki mevcut kadro ile ilerleyeceğiz” dedi. Kulüpte son yaşanan futbolcuların formalarını yere atması ve taraftarların tepkisine de açıklık getiren Başkan Uzel “5 aydır futbolcularımız para alamıyor. Futbolcularımızın forması yere atması anlık bir sinirden oluşan bir tepkidir. 20. dakikadan maç sonuna kadar futbolculara küfür edildi. Bunlar yanlış şeylerdir. Taraftarların da bir anlık siniri ile ortam gerildi. Ancak şu an taraftarlarımızla bir sorunumuz yok. Ama unutulmamalıdır ki evine ekmek götüremeyen futbolcu birde üstüne küfür yerse tabiî ki tepki koyacaktır. Bu normal bir şeydir. Futbolcularımız maçtan sonra özür dilediler” dedi.  Takıma yeni yönetimden 40 Bin TL geldiğini ve bu paranın dağıtıldığını belirten Uzel, “Yeni yönetimimiz takıma 40 Bin TL destek verdi. Futbolcularımıza bu parayı dağıttık. Onlara biliyoruz ki b.u az miktar para ilaç gibi geldi. Bu kulübün yuvarlak olarak 2.5 milyon TL borcu var. Belki bazı takımlar için bu para önemsiz olabilir. Ancak 3. ligdeki bir takım için bu para çok önemlidir. Bunu da karşılıklı Hakan Aykul ile anlaşacağız. Zaten borcun büyük kısmını kulübe hibe etti” dedi. Bu takımın sadece destekle ayakta duracağını belirten Uzel, “ Bu takıma herkesin desteği gerekiyor. Biz bu işin üstesinden geleceğiz. Valimiz destek verecek. Otopark sorunu ise belediye meclis gündemine taşınacak. Bize yardım edenlere teşekkür ediyorum. Kulüp önceden fırından ekmek alıyordu. Bir hafta sonra fırıncı kapıya gelerek arkadaşlardan para istiyordu. Artık bu sorunu da çözdük. Her gün bedava olarak Belediye ekmeği gelecek. Bu yönden sıkıntımız kalmadı. Rafineri ve MKE ile de görüşmelerimiz olacaktır. Son olarak taraftarlara bir sözüm var.  Taraftarların takıma, hakeme, rakip taraftarlara küfür etmemelerini istiyorum. Emniyet güçleri ile görüştük ve statda aşırı derecede küfür edeni kamera ile tespit edip gereken işlemi yapacağız. Gerekirse o kişiyi bir daha maça almacağız” dedi.



ONURSAL BAŞKAN: Hakan Yusuf Güner

FAHRİ BAŞKAN : Veli Korkmaz

BAŞKAN: Ali Koç Uzel



MKE Grubu Asil Üyeler

2.  Tayyar Pehlivanlı

3.  Sait Altıntaş

4.  Rıza Ataseven

5.  Ömer Faruk Ünlü



MKE GRUBU YEDEK ÜYELER


1.  Hakverdi Özkılıç

2.  Cengiz Kuzeytepe



 ŞEHİR GRUBU ASİL ÜYELER

6.  Ali Rıza Kocaman

7.  Hamdi Doğan

8.  Emrah Kaya

9.  Cengiz Uğur

10.  Ertuğrul Çaykara

11.  Gültekin Yiğit

12.  Haşim Baloğlu

13.  Ali Aydoslu

14.  Ömer Abalı

15.  Alparslan Kırlangıç

16.  Savaş Geyik

17.  Yılmaz Kaya

18.  Recep İçin

19.  H.Basri Tonga

20.  Arap Aydoğan

21.  Veysel Oltulu

22.  Hayati Dönmez

23.  Mustafa Tuğrul

24.  Mustafa Dinç

25.  Erhan Göğem

ŞEHİR GRUBU YEDEK ÜYELER

1.  Ferman Aldemir

2.  Bahattin Tokgöz

3.  Karaca Pehlivanlı

4.  Lütfi Ateş

5.  Yusuf Bedir

6.  Kazım Üstün

7.  Süleyman Uzel

8.  Sadettin Üçgül


DENETİM KURULU ASİL ÜYELER

1.  Ayçan Cebeci

2.  Şükrü Kıraç

3.  Enver İnci

DİSİPLİN KURULU ASİL ÜYELER

1.  Murat Abalı

2.  Mustafa Sevinç

3.  Halil Sağlam

4.  Altan Dögeroğlu

5.  Ali Saçal

6.  Kaya Bedir

7. İlhan Alptekin

Bu haber 6152 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Spor

Kırıkkale de Bir Şampiyon yetişiyor

Kırıkkale de Bir Şampiyon yetişiyor Kırıkkale de Bir Şampiyon yetişiyor. kendi küçük amaa,hedefleri çok büyük bir dev adam geliyor.

Semra Karaarslan 2016 Rio Olimpiyatları için Hazırlık Kampında

Semra Karaarslan 2016 Rio Olimpiyatları için Hazırlık Kampında Semra Karaarslan 2016 Rio Olimpiyatları için Hazırlık Kampında
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi