Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kırıkkalesipor 2 - Orhangazispor 1

Kırıkkalesipor 2 - Orhangazispor 1

Tarih 25 Nisan 2010, 18:08 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkalesipor 2 - Orhangazispor 1

Türkiye Futbol Federasyonu Üçüncü Klasman Grubu Üçüncü Lig’de mücadele eden MKE Kırıkkalespor, kendi saha ve seyircisi önünde Bursa temsilcisi Orhangazispor’u konuk etti. Başpınar Stadyumu’ndaki maç saat 15.30’da başladı. Maçın 5. dakikasında Metehan’ın golüyle Kırıkkalespor 1-0 öne geçti. Mustafa Dağdelen’inin golüyle 10. dakikada skoru 2-0 yaptı. Orhangazispor Hüseyin’in golüyle 37. dakikada skoru 2-1 yaptı. 

Yan Hakem ‘Penaltı’ dedi Orta hakem vermedi

Maçın 45. dakikasında Orhangazispor’dan oyuncunun topu ceza sahası içerisinde eliyle oynamasına yan hakem Murat Öztürk penaltı verdi ancak maçın hakemi Nihat Akman penaltı olarak değerlendirmeden, korner atışıyla oyunu devam ettirdi.

Küfür’e sarı kart çıktı

İkinci yarıya Kırıkkalespor, aynı kadroyla başlarken, oyunda üstünlüğü devam ettirdi. 65. dakikaya gelindiğinde futbolcular birbirleriyle sözlü münakaşada bulunuyorlar. Orhangazispordan Kemal, Kırıkkalespor’dan Hasan’a küfrettiği gerekçesiyle sarı kart gördü. Maç boyunca üstün oynayan Kırıkalespor düşme tehlikesi potasından bu galibiyetle çıkmış oldu.

İşte kadrolar

 Kırıkalespor

1-Mehmet Ali Barut, 2-Coşkun Bağrı, 3-Yasin Kapucu 4-Hasan Akdemir, 5-Fazlı Arslan, 6-Mustafa Dağdeviren, 7-Metehan Andaç Özlü, 8-Mustafa ünver 9-Özkan Yaşar, 10-Uğur Kütük, 11-Murat Çalışkan.

 Orhangazispor

1-Ferhat, 2-Kemal, 3-Serkan, 4- Taner, 5-İsmail, 6-Onur,- 7-Metin, 8-Hüseyin, 9-Ersin, 10-Mustafa, 11-Nu

Bu haber 8543 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Spor

Kırıkkale de Bir Şampiyon yetişiyor

Kırıkkale de Bir Şampiyon yetişiyor Kırıkkale de Bir Şampiyon yetişiyor. kendi küçük amaa,hedefleri çok büyük bir dev adam geliyor.

Semra Karaarslan 2016 Rio Olimpiyatları için Hazırlık Kampında

Semra Karaarslan 2016 Rio Olimpiyatları için Hazırlık Kampında Semra Karaarslan 2016 Rio Olimpiyatları için Hazırlık Kampında
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi