Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Şehitlere Hitaben Yazılan Mektup

Şehitlere Hitaben Yazılan Mektup

Tarih 17 Mart 2010, 14:52 Editör PINAR YILMAZ

Şehitlere Hitaben Yazılan Mektup

 

 

                                                   

                                   Şehitlere Hitaben Yazılan Mektup

 

MHP Merkez İlçe Başkanı Av. Yavuz KUZUCU’ nun 18 Mart Çanakkale Zaferini Kutlama ve Şehitler Günü Münasebetiyle şehitlere hitaben yazmış olduğu mektubu aynen yayınlıyoruz

 

Şehitlerim, aslanlarım, yiğitlerim size bu dünyadan ne söylesem, ne anlatsam ki? Ülkemizde anarşi bitti! PKK kayıtsız ve şartsız teslim oldu! Silahları bıraktı! Artık şehit haberleri gelmemektedir! Ülkemizin her yanında petrol fışkırmaktadır! Hızlı trenleri yurdun dört bir yanına donattık! Her taraf fabrikalarla dolu! İşsizlik kalmadı! Liseyi bitiren tüm öğrenciler bir yüksek öğrenim kurumuna giderek üniversiteyi bitiriyor! Ülkemizin doğu-batı, güney-kuzey bölgelerindeki tüm yaşam biçimleri eşitlendi! Herkes geleceğinden emin ve güvenli yaşıyor! Demokrasi tam olarak yerleşti! Türkiye bor zengini olarak dünyanın enerjisi bizden soruluyor! Türkiye çağdaş uygarlık seviyesine ulaştı! Ülkemizde yaşayan tüm vatandaşlarımız mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşıyor! Bütün bunları inanarak söylemek isterdim.

 

Şehitlerim, aslanlarım, yiğitlerim. Siz gittikten sonra, siz bu topraklar için toprağa düştükten sonra sizi şehit eden teröristleri biz sınır kapılarında davul ve zurnalarla karşıladık. Sizi şehit eden bu teröristlerin ayaklarına hakim ve savcıları getirdik. .Onlar sizin adını bile anmak istemediğiniz kişi olan Abdullah Öcalan’ nın talimatıyla geldik demelerine rağmen onları serbest bıraktık. Onlar artık aramızda. O teröristler artık ilin valileriyle protokolde oturup, tiyatro izleyebilmektedirler. Onlar il il dolaşıp miting yapıyorlar. Artık seni şehit eden teröristlerin ve eğitim gördükleri kampların isimleri ülkemizde sokak ve cadde ismi verilmeye başlandı.

 

Velhasıl şehitlerim, Aslanlarım, yiğitlerim senin hatırana çok büyük saygısızlık yaptık. Bunun yanında yıllarca PKK ile savaşan, canını dişine takarak siperden sipere kaçan, dağlarda sürünen askerlerimizi, subaylarımızın birçoğunu cezaevine attık. Onlar şuan içerde ne zaman çıkacağı belli olmayacak şekilde yatıyor. Sana kurşun sıkanlara gösterdiğimiz musambayı onlara gösteremedik.

 

Şehitlerim, aslanlarım, yiğitlerim. Sen bütün bunlara rağmen yine de yerinde rahat uyu. Zaman gelecek devran dönecek senin hatırana saygısızlık eden herkesten bunun hesabı sorulacaktır.  

 

Bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz.          

                                                                                                                                         

Bu haber 11980 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak Türkiye'de Yurt dışındaki bütün sevenleri çeşitli etkinliklerle bugün Bilge lideri anacaklar.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi