Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Hacılar Başkanı Seçildi

Hacılar Başkanı Seçildi

Tarih 22 Mart 2010, 14:16 Editör PINAR YILMAZ

Hacılar Başkanı Seçildi

BU GÜNE ERTELENMİŞTİ
Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur’un öldürülmesinin ardandan Hacılar Belediye Meclisi, meclis üyeleri arasından başkanlık seçimi için 19 Mart 2010 gününü belirlemişti. MHP’li belediye meclis üyelerinin oturuma 2 dakika kalası salonu terk etmesi sonucu seçim 22 Mart 2010 Pazartesi (bugün) gününe ertelendi.


ERDOĞAN VE ASLAN ADAY
Bugün 5 AK Partili, 4 MHP’li meclis üyeleri belediye binasında bir araya geldi. Basına kapalı olarak gerçekleşen seçimde AK Parti grubu Erdal Erdoğan’ı, MHP grubu ise Cengiz Aslan’ı başkan adayı olarak gösterdi. Seçim sonrasında AK Partili Erdoğan 5, MHP’li Aslan ise 4 oy aldı. Erdoğan’ı destekleyen partililer basının görüntü almaması için büyük çaba gösterdi.


GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ
Seçim öncesinde ve esnasında Jandarmanın geniş güvenlik önlemi alması dikkat çekti. Ayrıca bir ambulansla birlikte sağlık görevlileri de hazır bulundu. Seçim sonrasında MHP’nin adayı Hacılar Belediye Meclis Üyesi Aslan bir açıklama yaptı. Aslan, kendilerinin birlik ve beraberlik içerisinde bir seçim yapılmasını istediklerini ancak AKP’li üst düzey yöneticilerinin buna yanaşmadığını, Hacılar Belediyesi’nin AKP’li başkan tarafından yönetileceğini iddia etti. Erdoğan’ın yarın mazbatasını alması bekleniyor.

Bu haber 9675 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak Türkiye'de Yurt dışındaki bütün sevenleri çeşitli etkinliklerle bugün Bilge lideri anacaklar.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi