Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Bahşılı'da coşkulu bayramlaşma

Bahşılı'da coşkulu bayramlaşma

Tarih 03 Ekim 2008, 17:27 Editör PINAR YILMAZ

Ramazan Bayramı Bahşılı İlçesinde de coşku ile kutlandı.

Bahşılı’da coşkulu bayramlaşma

Ramazan Bayramı Bahşılı İlçesi’nde de coşku ile kutlandı. Bahşılı Belediyesi’nde başlayan kutlama programı Kaymakamlık, ilçe jandarma bölük komutanlığı ve emniyet amirliğinde devam etti.

 

HALKIMIZ YAPILANI GÖRÜYOR

Belediyedeki bayramlaşmada Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin “Bayramlar, birlik beraberlik ve kardeşlik simgesidir. İlçemizin sorunu olan patlamadan dolayı camları kırılıp mağdur olan vatandaşlarımızın zararları karşılanacak. Bu konunu takipçisiyiz. Göreve geldiğimiz günden beri 58 aydır personelimizin maaşlarını bankamatikten ödedik. Personelim maaşını almadan ben maş almam dedim. Nemaları biz ödedik,emekli olanların hakkını biz ödedik,başka kuruma geçen belediyede alacağı olanın hakkını da biz ödedik,gelirlerimizi yükselttik,vergilerle yükseldik,ben aylık sırf personele 100 bin YTL maaş ödüyorum,verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getirdik. Araçları yeniledik, otoparklar, lunapark, gokart park,atv yarış pisti,cenaze aracı,modern sokakları temizleme aracı,çöp aracı,Kırıkkale ve civarına hükmeden çadırlarımız,kültür şenliklerimiz.kapalı pazaryerimiz,yolları söylememe gerek yok zaten halkımız görüyor,okullarımızı çamurdan kurtarıyoruz.”

 

ORTAK TESİS YAPALIM

“Topal dede türbemizin restoresi tamam,milli eğitimde başarılı öğrencilerimizi her yıl değerli ödüllerle eğitim ve öğretimdeki desteğimizi sürdürüyoruz.her sene 600 kişiye sıcak yemek dağıtıyoruz,ilçemizin yoksullarına her ay periyodik olarak 235 kişiye 50 YTL para dağıtıyoruz. Başarılı öğrencilerimizin bir kısmına burs vereceğiz.beş mahallemize ağaçlar diktik,halı sahalar kurduk,kon diksiyon spor aletleri kurduk. TOKİ 1. ve 2. etap bir başarıdır. Devamı gelecek inşallah. Bir traktör fabrikası için yer arıyoruz yatırımcı hazır,millet vekilimizin söylediği pet fabrikası içinde uygun yer bulacağız. Bankamız gelecek. Araçlarımız takviye hizmet araçları ile güçlenecek. Karne alma zamanımız yaklaşıyor. Halkımızın teveccühünü bekliyoruz.bize güvendiniz oy verdiniz bizde canla başla çalıştık daha da durmak yok. Sen bir iş yapmadın diyen varsa çıksın gelsin onunla hesaplaşalım. “dedi. Daha sonra Kaymakamlıkta  takiben ilçe jandarma bölük komutanlığında ve ilçe emniyet amirliğinde bayramlaşma yapıldı. Bahşılı Kaymakamının izinli olması nedeniyle vekalet  eden Yahşihan Kaymakamı Ünal Coşkun Bahşılı da ki kaymakamlık makamını boş bırakmayarak Bahşılı’da önceden planlanan bayramlaşmaya katıldı.  Coşkun, Bahşılı Belediyesi güzel bir proje geliştirip Kızılırmak kıyısına ortak bir noktada halkın yararlanacağı bir tesis gibi hizmet birimi yapma teklifinde bulundu.

Bu haber 2465 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

İlçe Haberleri

Öğretmenin arabası yanmış bulundu

Öğretmenin arabası yanmış bulundu Kırıkkale Kızılırmak kıyında bir hazır beton yakınında sabah yanmış otomobil bulundu. Kırıkkale yaylacık mahallesi...

Bedaş Direklerin haritasını çıkarıyor.

Bedaş Direklerin haritasını çıkarıyor. Kırıkkale ve civarında başlatılan Direkler tespit çalışması hızla devam ediyor. Bahşılı ilçesi içerisinde sokaklar...
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi