Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
DüğünlerimizFOTOĞRAFLAR HER ZAMAN İBRET VERİR VE BİRŞEYLER HATIRLATIR-2 (açın)FOTOĞRAFLARIN DİLİ OLSA-3Künye
Kırıkkale Sporda İstifa furyası

Kırıkkale Sporda İstifa furyası

Tarih 01 Ekim 2009, 10:06 Editör PINAR YILMAZ

TFF 3. Lig 3. Grupda mücadele eden Kırıkkalesporda, Teknik Direktör Atilla Gerinin istifasının ardından yardımcı antrenörler İmdat Kum ve Erkan Özer ile de yollar ayrıldı.

İSTİFALAR ARDI ARDINA

Teknik direktör Atilla Gerin’le yoların ayrılmasından sonra teknik heyette de istifalar peş peşe gelmeye başladı. Öneki gün bütün yarımcı teknik direktörler de görevlerinden ayrıldıklarını ve Atilla Gerin’le birlikte geldik onunla birlikte gidiyoruz. Bizler bu kararı alarak Kırıkkalespor’un önünü açmak ve yeni gelecek olan teknik heyete daha rahat çalışma ortamı sunmak için görevi gönül rızası içinde bırakıyoruz dediler.

KOLAY KARAR OLMADI

Yardımcı teknik direktörler yaptıkları ortak açıklamada, bu kararı almak çok kolay olmadı. Bizler bu takıma gönülden bağlı ve gönülden seven insanlarız. Bu takımın zarar görmesini asla istemeyiz. Bu takım bizim buralara gelmemizde birinci etkendir ve bu yüzden istifa kararı alarak hem yönetimi zorda bırakmamak hem de yeni gelece olan teknik direktörün daha kolay çalışması açısından bu davranışı göstermek zorundaydık dedieler.

GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ FAYDALI OLACAK

Hatırlanacağı gibi Ankara Demirspor mağlubiyeti sonrası Başkan Hakan Aykul ile Teknik Direktör Atilla Gerin görüşmesinden yeni bir teknik heyet tazelenmesinin ve görev değişikliğinin faydalı olacağı kararı çıkmıştı. Bunun üzerine Teknik Direktör Atilla Gerin, yardımcı antrenörler İmdat Kum ve Erkan Özer ile yollar ayrıldı. Atilla Gerin, “Ben ve arkadaşlarım elimizden geleni yaptık fakat istenen başarıyı yakalayamadık. İnşallah yeni gelecek arkadaşlarım başarılı olur ve takımımızı üst noktalara taşırlar” dedi.

TAKIMIN YANINDA OLDUK

Yıllardır Kırıkkalespor’da görev alan ve bu sezon yardımcı antrenörlük görevine gerilen Erkan Özer, görevi bıraktıklarını dile getirdi. Özer “Kırıkkale’nin ekmeğini yedik suyunu içtik. Elimizden geleni yaptık. Kulüpte yaşanan sıkıntılara rağmen takımın yanında olduk. Takımın başına kim gelirse gelsin takımın iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Kırıkkalespor’da iyi şeylerin olacağına inanıyorum” diye konuştu.

KUM, KIRIKKALE BAŞARILI OLACAKTIR

MKE Kırıkkalespor’da bu yıl yardımcı antrenörlük görevine başlayan İmdat Kum’da, önceki gün görevi bıraktığını açıkladı. İmdat Kum, “Kırıkkalespor’un ligde iyi şeyler yapacağına cani gönülden inanıyorum. Çünkü futbolcu arkadaşlarımız çok başarılıdır. Her ne kadar sıkıntılı bir dönemde olsak da bu takım ileride daha iyi şeyler yaparak başarılı sonuçlar alacaktır. Takıma biraz zaman lazım, hepsi bu dedi.”

Takım Yetkin’e emanet

MKE Kırıkkalespor’da, Ankara Demirspor maçı sonrası yaşanan istifa olayından sonra teknik heyet konusunda acil karar alması ve bunu hemen uygulamaya koyması gereken yönetim kurulu yeni bir teknik direktörle anlaşıncaya kadar takımı eski oyuncularından Yunus Emre Yetkin’i getirerek bu soruna kısa bir süreliğine çözmüş oldu.

Yunus Emre Yetkin, 1990–1996 yılları arası MKE Kırıkkalespor Kulübünde futbol oynamış ve o dönem başarılı bir performans göstermişti. Yetkin’in bu göreve getirilmesinde takımı iyi tanıyor olması ve kendisinin de Kırıkkaleli olmasının bunda etkili olduğu söyleniyor.

Alınan bilgiye göre Yetkin, bu görevi kabul ederken, her hangi bir beklenti içinde olmadığını ve Kırıkkalespor’un başarısı için elinden gelen bütün gayreti göstereceğini ifade ettiği belirtildi. Yetkin, amaçlarının takımı olduğu sıkıntılı süreçten kurtarmak ve moral motivasyon olarak takıma ellerinden gelen bütün katkıyı yaparak, hızlı bir toparlanma sürecine gireceklerini de dile getirdiği belirtiliyor.

Bu haber 4561 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Spor

Kırıkkale de Bir Şampiyon yetişiyor

Kırıkkale de Bir Şampiyon yetişiyor Kırıkkale de Bir Şampiyon yetişiyor. kendi küçük amaa,hedefleri çok büyük bir dev adam geliyor.

Semra Karaarslan 2016 Rio Olimpiyatları için Hazırlık Kampında

Semra Karaarslan 2016 Rio Olimpiyatları için Hazırlık Kampında Semra Karaarslan 2016 Rio Olimpiyatları için Hazırlık Kampında
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi