Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Hizmete talibiz

Hizmete talibiz

Tarih 26 Mart 2009, 16:13 Editör PINAR YILMAZ

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı İhsan Kayalak seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı İhsan Kayalak seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Merkez seçim bürosunda misafirleri ağırlayan, esnaf ziyaretlerinde bulunan MHP adayı Kayalak, diğer taraftan mahallelerde seçmenlerle buluşuyor. Kayalak “Biz belediyeciliği öğrenmeye değil hizmete talibiz” dedi.  

 

Halkla iç içe

Yuva Selim özer, Kaletepe ve Bağlarbaşı mahallelerinde seçmenlerle buluşan MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı İhsan Kayalak, kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti. Halkla iç içe olmayı sevdiğini ve sürekli vatandaşların arasında olduğunu belirten Kayalak “Halkla iç içe olmam nedeniyle sorunlardı biliyorum. Çözüm yollarını da biliyorum. Sizlerden aldığım güç beni görev aşkı ile dolduruyor 29 Mart’ta bu işi bitirip belediyeyi emin ellere hep beraber taşıyacağız” sözlerine yer verdi.

 

Marka şehir yapacağız

MHP adayı Kayalak “Yıllarca Belediyede yöneticilik yaptım. Kırıkkale’yi yakından tanıyorum. Yıllarca beraber yaşadık acımız bir tatlımız bir oldu. Bundan sonrada belediyede hep birlikte güzel işler başaracağız. 38 proje ile başlayıp Kırıkkale’yi hep söylüyorum MARKA şehir yapacağız. Kırıkkale hizmetlerin en iyisini hak ediyor” diye konuştu.

 

Belediye bünyesinde çalıştım

Kayalak “Biz belediyeciliği öğrenmeye değil hizmete talibiz. Önce sizlerin en değerli varlıklarınız olan çocuklarınızı yetiştirmek için öğretmenlik yaptım. Sonrada sizlere hizmet edebilmek için belediye bünyesinde çalıştım. Ve şimdide belediye başkanlığına talibim. Unutmayın bu makam sizin sizler beş yıllığına emanet olarak veriyorsunuz emaneti ehline verin hizmetle tanışın” dedi.

Bu haber 2078 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak Türkiye'de Yurt dışındaki bütün sevenleri çeşitli etkinliklerle bugün Bilge lideri anacaklar.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi