Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Belediyede ziyaretçi trafiği

Belediyede ziyaretçi trafiği

Tarih 31 Mart 2009, 17:35 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz seçimlerin ardından tebrikleri kabul etmeye başladı.

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz seçimlerin ardından tebrikleri kabul etmeye başladı. Yeni İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri ile bir araya gelen Başkan Korkmaz’a vatandaşlar da yoğun bir şekilde tebrik ziyaretinde bulundu. Belediye makamında yoğun ziyaret trafiği yaşanıyor  

 

Vatandaşlardan yoğun ziyaret

29 Mart Yerel Seçimleri’nde yeniden seçilerek tarihe geçen Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, makamında tebrik ziyaretlerini kabul etmeye başladı. Kırıkkaleli vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren Belediye Başkanlığı makamına gelerek, Başkan Korkmaz’ı tebrik etti. Vatandaşlar Başkan Korkmaz’a başarılar dileyerek sevgi gösterisinde bulundular.

 

Büyük bir kazanç

Vatandaşların yanı sıra Yeni İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri ile bir araya gelen Başkan Korkmaz’a tebrik yağıyor. İlk olarak İl Genel Meclisi üyeleri ile bir araya gelen Başkan Korkmaz, üyelere yeni görevlerinde başarılar diledi. İl Genel Meclisi üyeleri de Başkan Korkmaz’ın yeniden 5 yıl daha göreve gelmesinin şehir için büyük bir kazanç olduğunu dile getirdiler.

 

Başarı dilediler

Yeni Belediye Meclisi üyeleri de toplu bir şekilde Başkan Korkmaz’ı ziyaret etti. Halkın kendilerine gösterdiği büyük destekten dolayı teşekkür eden üyeler 5 yıllık görev süreçlerinde en iyisini yapmak adına gayret göstereceklerini söylediler. Başkan Korkmaz Belediye Meclis Üyelerini tebrik ederek, 5 yıllık görev süreçlerinde başarılar diledi. Kırıkkaleli esnaflar da Başkan Korkmaz’ı ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.   

 

Mutluluklarını paylaştılar

Seçim çalışmalarında büyük bir çaba göstererek, seçimin kazanılmasında pay sahibi olan mahalle komiteleri de Başkan Korkmaz’ı ziyaret ederek mutluluklarını paylaştılar. Başkan Korkmaz, mahalle komitesi üyelerine gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür ederek, “Sizlerin ve halkımızın destekleriyle yeniden göreve geldik. Kaldığımız yerden, şehrimiz ve insanımız için yatırım ve hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

 

Şehrimizi geleceğe taşıyacağız

Başkan Korkmaz, “Yoğun bir seçim çalışması döneminde bizlerle birlikte emek harcayan arkadaşlarımın her birine teşekkür ediyorum. Geçmiş dönemde şehrimizin her anlamda gelişmesi için büyük işler başardık. Yeni dönemde de aynı gayret ve çabayla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Devam eden ve hazırlanan projeler şehrimizi geleceğe taşıyacaktır. Halkımızla aramızda olan sevgi bağı hiçbir zaman kopmayacak” şeklinde konuştu.

Bu haber 2069 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak Türkiye'de Yurt dışındaki bütün sevenleri çeşitli etkinliklerle bugün Bilge lideri anacaklar.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi