Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Oy Kaybı Değerlendirilecek

Oy Kaybı Değerlendirilecek

Tarih 01 Nisan 2009, 15:12 Editör PINAR YILMAZ

Yüzde 7'lik Oy Kaybı Değerlendirilecek

Yüzde 7’lik Oy Kaybı Değerlendirilecek

AKP’nin Türkiye genelindeki yüzde 7’lik oy kaybı, parti içinde farklı değerlendirmelere neden oldu. Kırıkkale Milletvekili Vahit Erdem oylardaki düşüşün değerlendirileceğini söyledi.

 

GEREKLE MESAJ ÇIKARILACAKTIR

İşte AK Partililerin seçim değerlendirmesi;

Mustafa Elitaş (Grup Başkanvekili-Kayseri) Mevcut sonuç kriz ortamında çok önemli bir başarı. Seçmenin mesajlarını da çok iyi değerlendirmemiz lazım.

Ahmet İyimaya (Adalet Komisyonu Başkanı) Seçimde millet, ’Güçlü olan siz değil, benim’ dedi. ’İstikrarı kolay kolay bozmam ama siz de bu iktidarın kıymetini bilin. Kararları ve aktörleri gözden geçirin’ dedi.

Sedat Kızılcıklı (Bursa) Ekonomik krizin etkilerine rağmen aldığımız oy oranı bana göre milletin AKP’ye her şeye rağmen güvendiğini, başka alternatif görmediğini gösterdi. Muhalefetin bölgesel bazda önemli çıkışları var. Onu doğru adaylara bağlayabiliriz. CHP, İstanbul sayesinde moral bulmuştur.

Vahit Erdem (Kırıkkale) İktidar olmak zaman içinde yıpranma getirir. Oyların düşmesinde bunun etkisi var. Ekonomik krizinden kaynaklı sorunlar da sonuçta etkili oldu. Partim bu sonuçtan gerekli mesajı çıkaracaktır.

Alaattin Büyükkaya (İstanbul) CHP’nin halkın inancına ters düşmeyen bir tarz benimsemesi etkili oldu. Ayrılıkçı hareketin taviz alması milliyetçi oyları bize karşı çevirdi. Bizde de bazı kusurlar var, eksiklerimizi görmeliyiz.

Bu haber 2244 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak Türkiye'de Yurt dışındaki bütün sevenleri çeşitli etkinliklerle bugün Bilge lideri anacaklar.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi