Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Polis haftası unutulmadı

Fazlı GÜVENTÜRK

05 Nisan 2011, 18:57

Fazlı GÜVENTÜRK

Polis haftası unutulmadı

Kırıkkale Belediye Meclis Akparti grubu yine gündemi takip etmeye devam etti ve polis teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutladı.

 

Huzur ve güvenin bekçisi

            Kırıkkale Belediye Meclisi Akparti grubu adına konuşan Başkan Fazlı Güventürk “demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine yönelecek her türlü art niyet odaklarını önlemek ve her bir karışı atalarımızın kanları ile sulanmış bu vatan toprakları üzerinde milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşamasını temin eden polis teşkilatının 166. kuruluş yılı nedeniyle, her kademede görev yapan emniyet mensuplarını kutluyorum.” dedi.

 

Hukukun koruyucusu

           

            Grup Başkanı Fazlı Güventürk “ Hukukun üstünlüğü ve vatandaşlarımızın hak ve hürriyeti kanunlar çerçevesinde belirlenmiştir. Düzeni korumayı amaçlayan kanunlarımızın uygulanmasında, emniyet teşkilatımıza önemli görevler düşmektedir. Emniyet teşkilatımız, devletimizin demokratik devletin meşru gücünü temsil etmektedir. Ülkemizin geleceği açısından çok önemli olan huzurun demokratik kurallar çerçevesinde sağlanmasını,  demokratik ortamın sürdürülmesini temin etmek polisimizin en önemli görevidir. “şeklinde konuştu.

 

Gücü millettendir


             Güventürk “Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk polisi görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak yüce görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Ülke genelinde din, dil, ırk ayırımı gözetmeksizin vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bir arada yaşamasını sağlama ve sağlanan bu güven ortamını kararlı bir şekilde devam ettirme görevini başarıyla yerine getirmektedir.  Bu duygu ve düşüncelerle; emniyet teşkilatımızın 166. kuruluş yıldönümü vesilesiyle, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki tüm kahraman polislerimize sevgi ve başarı dileklerimi sunuyoruz” dedi.

 

Bu haber 3972 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi